, , ,

<<

 >>  ()
Pages:     | 1 |   ...   | 4 | 5 ||

. () ...

-- [ 6 ] --

24. . . : . () http://www.kunstkamera.ru/lib/rubrikator/08/08_01/otchet_2009/ // . .

70- .. . , 2008 . 168174.

25. .. ( ) // . , 1617 2008 . .: - , 2008 . 1416.

26. .. : // : - . , 2008. . 228231.

27. .. ( ) // . XV - . 23 2008 .

. 18.

28. .. // . . . 2008. 1 (4). . 97100.

29. .. // . . ., 2008. . 63 64.

30. .. , ! . ( -2008) // 2008. ., 2008. . 55-70.

31. .. - // . . ., 2008. . 741.

32. .. ( ) // . . . . XIII. .: , 2008. . 125141.

33. .. // :

: VII . -, 2008. . 2030.

34. .. . . // . , 2008. . 134139.

35. .. - - - - // -. 2008. 8.

36. Kuznetsova, Natalia & Kuznetsova, Olga & Vydrine, Valentin. Propositions pour une rforme de lorthographe du gouro // Mandenkan. 2008. N 44. . 4352.

37. Kaminskaja Larisa, Novik Aleksandr. E folmja e shqiptarve t Ukrains n ndriim t ri fonetik // Seminari Ndrkombtar pr Gjuhn, Letrsin dhe Kulturn Shqiptare. Materialet e punimeve t Seminarit XXVII Ndrkombtar pr Gjuhn, Letrsin dhe Kulturn Shqiptare.

Prishtin, 18-29 gusht 2008. N 27/1 / Lektor Prof. Dr. Fadil Raka. Prishtin: Universiteti i Prishtins dhe Universiteti i Tirans, 2008. F. 103109.

38. Moisejeva, T.M. undSmirnova, O.A.. Die Ursprnge des russischen Porzellans // Keramos.

Heft 202. Dsseldorf, 2008. S. 5764.

39. Novik Aleksandr. Nusja nga Shqipria Ekspozita etnografike n Sankt Peterburg // Seminari Ndrkombtar pr Gjuhn, Letrsin dhe Kulturn Shqiptare. Materialet e punimeve t Seminarit XXVII Ndrkombtar pr Gjuhn, Letrsin dhe Kulturn Shqiptare.

. () http://www.kunstkamera.ru/lib/rubrikator/08/08_01/otchet_2009/ Prishtin, 1829 gusht 2008. N 27/1 / Lektor Prof. Dr. Fadil Raka. Prishtin: Universiteti i Prishtins dhe Universiteti i Tirans, 2008. F. 2730.

40. Vydrine V. Kessgbeu M.A. Dictionnaire dan-franais (dan de lest) avec une esquisse de grammaire du dan de lEst et un index franais-dan.

... .. ... .. . () http://www.kunstkamera.ru/lib/rubrikator/08/08_01/otchet_2009/

Pages:     | 1 |   ...   | 4 | 5 ||
 
 >>  ()

<

 
<<     |    
2013 www.libed.ru - -

, .
, , , , 1-2 .